Kerámia bevonat autóra – a hatékony védőréteg

Kerámia bevonat autóra – a hatékony védőréteg
Kerámia bevonat autóra – a hatékony védőréteg

Mi az a kerámia bevonat? A PolishAngel válaszol!

A kerámia bevonat egy erős védőréteg, ami kiváló víz lepergető tulajdonságokkal rendelkezik, ezáltal autója tisztítása sokkalta egyszerűbbé válik applikálása után. Alkalmazásával járműve visszakapja eredeti ragyogását és mély színét, sőt tükör effektust is biztosít.

Milyen előnyei vannak a kerámia bevonatnak?

A kerámia bevonat számos pozitív tulajdonsággal bír. Kitűnő védelmet nyújt a bogármaradványok, madárürülék, a só, a gyanta és az UV-sugárzás ellen is. Ellenálló a vegyszerekkel és az egyéb kémia anyagokkal szemben, applikálása után kevésbé tapadnak meg az autó felszínén a szennyeződések. Gépjárműve külsejének tisztítása könnyebb lesz, sőt még az értéke is növekszik.

Mikor applikálható a kerámia bevonat autóra?

A kerámia bevonat megfelelő felviteléhez a gépjármű felszíne karcementes kell, hogy legyen. Ebből adódóan az esetek többségében a védőréteg applikálását autópolírozás előzi meg. A PolishAngelnél a folyamat egy alapos mosással kezdődik, ahol minden makacs szennyeződés eltávolításra kerül. Ezután következik az autófényezés, amit speciális polírozógéppel végeznek, majd végezetül felviszik a kerámia bevonatot is.

Mennyi ideig tart, amíg a kerámia bevonat elkészül?

Egy kerámia bevonat applikálása, majd annak teljes kikeményedése 3-4 napot vesz igénybe, viszont, ha autópolírozásra is szükség van, akkor több időt igényel. Az egész eljárás árát nagyban befolyásolja a jármű mérete, a lakkréteg állapota és a bevonat tulajdonsága is. Árajánlatot a polishangel.hu weboldalon keresztül igényelhet.

A PolishAngel egyéb szolgáltatásai:
  • Műszerfal és bőrápolás
  • Sealant védelem
  • Ózonos autótisztítás
  • Autó és motormosás
  • Alufelni polírozás és gumi ápolás
  • Autópolírozás (fényesítő; teljes/többfázisú)

Kérjen Ön is kerámia bevonatot autóra a PolishAngeltől!

Leave Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük