A megbízható társ: Lenovo Thinkpad T470

A Thinkpad széria a megbízhatósága miatt igazán nagy népszerűségnek örvend, ezért számos cég szavaz neki bizalmat. A Lenovo Thinkpad T470 számos nagy vállalat állományában megtalálható, egy igazi minőségi, üzleti kategóriás laptop.

Használt laptopként magánszemélyeknek is kitűnő választás, mivel megfizethető áron valóban megbízható társra lelhetünk benne.

Kis mérete könnyed hordozhatóságot tesz lehetővé, ezáltal bárhol dolgozhat rajta. 14.1” -es képátlójú, 1920×1080 felbontású, FULL HD kijelzője kedvezőtlen fényviszonyoknál is élénk színvilágot és éles képet kínál. Az IPS technológiának köszönhetően ideális betekintési szöget kínál, oldalról nézve is éles, egyenletes marad a kép. Kényelmes billentyűzettel rendelkezik, amin nem okoz gondot az egész napos gépelés. Akkumulátora kivehető, így ha csökken az üzemidő, akkor bármikor lecserélheti egy újra.

A Lenovo Thinkpad T470 használt laptopban a beépített Intel® Core™ i5-6300U processzor rendkívül gyors működésre és nagy teljesítményre képes.

A készülék 8GB DDR4 memóriával is rendelkezik, ami gördülékeny munkavégzést tesz lehetővé. Ez igény esetén bővíthető is (maximum 32GB). A használt laptop 2GB-os Intel® HD Graphics 620 videokártyával van felszerelve, ezzel is elősegítve a zavartalan működést. Könnyedén lehet rajta dolgozni, böngészni, filmezni. A 256 GB-os SSD révén bekapcsolás után néhány másodperccel már használható is a készülék.

A Lenovo Thinkpad T470 használt laptop USB 3.1 Type-C, HDMI, valamint Audio Jack csatlakozókkal is rendelkezik. Ez lehetővé teszi, hogy bármilyen egyéb készüléket hozzá tudjon kapcsolni. Mindemellett újlenyomat-olvasó és TPM 2.0 hardveres biztonsági szolgáltatás is megtalálható benne adatainak maximális védelméért.

Ha a készülék felkeltette érdeklődését, akkor vásároljon Lenovo Thinkpad T470 használt laptopot a laptopozz.hu-n!

Leave Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük