Karos emelő bérlés előnyei

Egy karos emelő bérlésének számos előnye lehet, de mindenekelőtt a biztonság és az időtakarékosság.

Felejtse el a hagyományos állványos megoldást, mivel ez a gépezet önjáró tulajdonsággal bír, ami annyit takar, hogy felemelt platformmal is könnyedén mozgatható. Ezáltal jelentős idő spórolható meg, valamint a munkavégzés is sokkalta biztonságosabb, a munkások a nehezen elérhető pontokhoz is könnyen hozzáférhetnek. Teljesen felemelt platform esetén is maximális biztonságot nyújt.

A karos emelő számos területen felhasználható a raktári munkától az építkezésig.

Az ollós emelőtől eltérően nem csak függőleges irányba mozgatható, hanem oldalra is. A gép karja 360 fokos mozgástartománnyal rendelkezik, ami emelkedés és ereszkedés közben történő forgást is lehetővé tesz. Ha a munka folyamatosságának fenntartása a célja, akkor mindenképp karos emelő bérlése ajánlatos, mivel ezt nem szükséges letalpalni. Ellensúlyok biztosítják stabilitását. E mellett a karos emelők általában nagyobb munkamagassággal is rendelkeznek, ami akár 16 méterig is nyúlhat.

Karos emelő használatakor elfelejtheti a vezetékek, hosszabbítók okozta akadályokat.

Akkumulátoros és dízelmotoros emelőink is kábelmentesen működnek, mindössze töltést/üzemanyagot igényelnek.

Beltéri munkavégzésre akkumulátoros karos emelő bérlése az ajánlatos, mivel működése halk, valamint kipufogógáz mentes. Kültéri munka során a dízelmotoros emelő tud hasznára lenni, mivel terepes gumikkal rendelkezik, valamint négy kerék meghajtású.

Egy karos emelő alkalmazása számos területen nyújthat segítséget, manapság pedig már egyre kedvezőbb áron hozzáférhető. Az emberek többsége nem szorul rá a használatára minden nap, így egyszeri, időszakos munkák esetén, karos emelő bérléséért forduljon a PIR Energy Kft.-hez.

Leave Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük