Esztétika és funkcionalitás, egyidejűleg – hővisszanyerős szellőztető

Cégünk profiljába tartozik, egyebek mellett, a hővisszanyerős szellőztető telepítése is. A rendszer installálásával kapcsolatban gyakran tesznek fel nekünk ismétlődő kérdéseket. Egyik közülük az, hogy a telepítés milyen esztétikai hatást gyakorol a lakás enteriőrjére. Ilyenkor mindig örömmel tájékoztatjuk ügyfeleinket arról, hogy a hővisszanyerő elhelyezési lehetőségei nagyon kedvezőek.
A készüléknek legtöbbször a garázs, a mosókonyha, a pince vagy a padlástér ad otthont. Ezeken a megszokott helyiségeken kívül, a hővisszanyerős szellőztető berendezést akár magában a szellőztetett térben is elhelyezhetjük. Mivel a rekuperátor zajszintje minimális, ezért még a gardróbszekrény vagy a konyhaszekrény is megfelelő lokációt biztosít számára.
Amire fontos odafigyelni, hogy a készüléket lehetőleg fagymentes helyre szereljük. Ha ez valamiért mégsem lehetséges, akkor sincs ok az aggodalomra. Ma már olyan hőszigetelésű gépek is vannak a piacon, amelyeket akár egy fűtetlen padlástérbe is lehet telepíteni. A gép gyártója feltünteti azt a minimális környezeti hőmérsékletet, amelyen a berendezés még hatékonyan tud működni. Erre a fontos részletre érdemes már a tervezésnél odafigyelni.

Leave Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük