Hellinger Intézt Magyarország

Család- és rendszerállítás

Családállítók

Családállítók

Ezen az oldalon kiválaszthatja az Önhöz legközelebbi családállítót.
A részleteket - időpont, helyszín és a jelentkezés módja - a családállítók személyes honlapján találja meg.
Amennyiben Ön családállító és szeretne az oldalon szerepelni, kérjük írjon az info@hellingerintezet.hu címre.

Ebben a városban keresem:
Urhegyi Anikó

Urhegyi Anikó

Neale Donald Walsch ídézetével kezdem bemutatkozásomat: ,,Soha ne feledd, te magad vagy az ajándék.Légy ajándéka mindenkinek, aki életedbe lép, és akinek életébe te belépsz. Óvakodj attól, hogy bárkinek az életébe lépj, ha nem lehetsz ajándéka is egyben.,, S a név kötelez: Anikó egyik jelentése: örömet szerző ajándék.
Szentendrén élek, alapvégzettségeim a joghoz és a szociális területhez kötnek, furcsa párosítás ám általuk egész életemet meghatározta a segítő foglalkozás. Bert Hellinger szemlélete, a világban zajló eseményekhez újfajta nézőpontot és látásmódot adott a családfelállítás különleges energiáinak és törvényszerűségeinek megismerése által.
Van választásunk, tehetünk azért, hogy ne az állandó félelem és az erre való felkészülés épüljön be a személyiségünkbe és ne ezt vigyük tovább a kapcsolatainkban akár generációkon átívelően. Nagyon sok életenergiát leköt a szorongás, a várakozás, a készenlét, a stressz, amelyben sokszor évtizedek telnek el és kevés energia jut arra, hogy jelen legyünk a saját életünkben, hogy megvalósítsuk önmagunkat és találkozzunk a saját személyiségünkkel, amelyet szabadon vállalhatunk. Fontos, hogy ne úgy viszonyuljunk a dolgainkhoz, hogy 'ez a mi családi örökségünk' és ezt továbbadjuk a gyerekeinknek. Az élményeink meghatározók és meghatározzák a későbbi családtagok életét is, ezért érdemes tennünk magunkért, a jobb-létünkért, élhetünk boldogabb és teljesebb életet mint az előttünk járó generációk ha felderítjük a családban rejlő törvényszerűségeket, sorsunk rejtett mintázatát. Ekkor feltárul a valóság amit sejtettünk korábban is, mivel fel-felbukkantak dolgok, események, összefüggések a családi legendáriumból.
Mindig is érdekes volt számomra az emberi psziché működése, a tanulmányaim segítettek saját magam megismerésében és fejlesztésében, segítenek az önismeretben és ezáltal segítői tevékenységemben is. Igaz az a tétel: a segítő azon az úton tud valakinek segíteni, amelyet már ő is a belső erőforrásaira támaszkodva bejárt, megismerve a cselekedetei mozgatórugóit. Ahogy a saját személyiségem rétegeit hántva, gyógyítgatva a sebeket én is úton vagyok és úgy gondolom, hogy az önismeret rögös útját járva mindannyian külön-külön is, és együtt is tehetünk az élhetőbb világért. Hiszem és vallom, hogy minden úgy történik az életünkben, ahogyan az bennünk belül jelen van és a külvilág a belső énünk kivetülése, vagyis nem a külső megerősítésektől leszünk valamilyenek, hanem valamilyenek vagyunk, amire külső megerősítések érkeznek.

Budapest, Szentendre

+36 20 918 1825

urhegyi.aniko@gmail.com