Hellinger Intézt Magyarország

Család- és rendszerállítás

Családállítók

Családállítók

Ezen az oldalon kiválaszthatja az Önhöz legközelebbi családállítót.
A részleteket - időpont, helyszín és a jelentkezés módja - a családállítók személyes honlapján találja meg.
Amennyiben Ön családállító és szeretne az oldalon szerepelni, kérjük írjon az info@hellingerintezet.hu címre.

Ebben a városban keresem:
Bajka Zsuzsa

Bajka Zsuzsa

Család- és rendszerállító vagyok 2008 óta. Nagycsaládosként és pszichológusként elhívatottja vagyok ennek a módszernek, amit annyi éve alkalmazok. Megtapasztalásaimat 2011-ben egy könyvben is megírtam: Élet-, lélek-szemelvények címmel, aminek a felelős kiadója Pálmai Dezső volt. Azóta csak bővíthetném mondandómat, jóval mélyebb és árnyaltabb családállítói élményeimet és eredményeimet. Vagyok még mediátor, test- és traumaterápiát, valamint önismereti tréningeket végzett szakember, személyiségfejlesztő. Jelenleg is képződöm, mint jungiánus terapeuta, hiszen Hellinger csodálója volt a jungi tanoknak is. Hiszek az emberekben és a bennünk lévő gyógyító erőkben és azon vagyok, hogy mindenki járja az általa vágyott útját.

Budapest

+36 30 905 7786

bajka.zsuzsa@t-online.hu

www.szineselet.hu

Földes György

Földes György

2008 tavasza óta tartok családállítást csoportban és egyénileg is, általában Budapesten. Arra törekszem, hogy a munka során elfogulatlanul, minden, szereplő iránt nyitott szívvel nézzem a kibontakozó képet, közreműködjek annak minél világosabbá tételében. Nem feladatom állást foglalni, ítélkezni, tanácsot adni. A válaszokat nem én adom, hanem megmutatkoznak, a gyógyulás valahonnan érkezik. A munkába néha sámándob is besegít. A családállításról először a 90-es évek közepén hallottam Németországban, de akkoriban itthon sikertelenül érdeklődtem utána. Jó tíz évvel később nyílt alkalom arra, hogy Bert Hellinger közvetlen tanítványai által tanuljak. A kilencvenes évek közepe óta foglalkozom sámánizmussal, Jonathan Horwitz számtalan kurzusán vettem részt. Erőszakmentes (más néven Együttműködő) Kommunikációt Nada Ignatovicstól, Szentpéteri Juliannától, Marshall Rosenbergtől és Rambala Évától tanultam.

, Budapest, Körmend, Szentgotthárd, Zalaegerszeg

+36 30 623 5288

foldes@hellingercsaladfelallitas.hu

http://hellingercsaladfelallitas.hu/

Urhegyi Anikó

Urhegyi Anikó

Neale Donald Walsch ídézetével kezdem bemutatkozásomat: ,,Soha ne feledd, te magad vagy az ajándék.Légy ajándéka mindenkinek, aki életedbe lép, és akinek életébe te belépsz. Óvakodj attól, hogy bárkinek az életébe lépj, ha nem lehetsz ajándéka is egyben.,, S a név kötelez: Anikó egyik jelentése: örömet szerző ajándék.
Szentendrén élek, alapvégzettségeim a joghoz és a szociális területhez kötnek, furcsa párosítás ám általuk egész életemet meghatározta a segítő foglalkozás. Bert Hellinger szemlélete, a világban zajló eseményekhez újfajta nézőpontot és látásmódot adott a családfelállítás különleges energiáinak és törvényszerűségeinek megismerése által.
Van választásunk, tehetünk azért, hogy ne az állandó félelem és az erre való felkészülés épüljön be a személyiségünkbe és ne ezt vigyük tovább a kapcsolatainkban akár generációkon átívelően. Nagyon sok életenergiát leköt a szorongás, a várakozás, a készenlét, a stressz, amelyben sokszor évtizedek telnek el és kevés energia jut arra, hogy jelen legyünk a saját életünkben, hogy megvalósítsuk önmagunkat és találkozzunk a saját személyiségünkkel, amelyet szabadon vállalhatunk. Fontos, hogy ne úgy viszonyuljunk a dolgainkhoz, hogy 'ez a mi családi örökségünk' és ezt továbbadjuk a gyerekeinknek. Az élményeink meghatározók és meghatározzák a későbbi családtagok életét is, ezért érdemes tennünk magunkért, a jobb-létünkért, élhetünk boldogabb és teljesebb életet mint az előttünk járó generációk ha felderítjük a családban rejlő törvényszerűségeket, sorsunk rejtett mintázatát. Ekkor feltárul a valóság amit sejtettünk korábban is, mivel fel-felbukkantak dolgok, események, összefüggések a családi legendáriumból.
Mindig is érdekes volt számomra az emberi psziché működése, a tanulmányaim segítettek saját magam megismerésében és fejlesztésében, segítenek az önismeretben és ezáltal segítői tevékenységemben is. Igaz az a tétel: a segítő azon az úton tud valakinek segíteni, amelyet már ő is a belső erőforrásaira támaszkodva bejárt, megismerve a cselekedetei mozgatórugóit. Ahogy a saját személyiségem rétegeit hántva, gyógyítgatva a sebeket én is úton vagyok és úgy gondolom, hogy az önismeret rögös útját járva mindannyian külön-külön is, és együtt is tehetünk az élhetőbb világért. Hiszem és vallom, hogy minden úgy történik az életünkben, ahogyan az bennünk belül jelen van és a külvilág a belső énünk kivetülése, vagyis nem a külső megerősítésektől leszünk valamilyenek, hanem valamilyenek vagyunk, amire külső megerősítések érkeznek.

Budapest, Szentendre

+36 20 918 1825

urhegyi.aniko@gmail.com

Volni Vera

Volni Vera

1968-ban születtem Budapesten. Végzettségeim: Családfelállítás - Dr. Peter Orbannál végeztem Bécsben, I Ging (Ji Csing): ZhanDao Akadémián (Schwarzwald) René van Ostennél, Pszichológiai tanácsadás, Paracelsus pszichoterápia természetgyógyász iskola Tübingen Továbbképzések: Bert Hellingernél, Siegfried Essennél, Gunthard Webernél; traumaállítás Prof.Franz Ruppertnél; asztrológia Dr Peter Orbannál; kvantumgyógyászat-"2 pont technika" Kinslow és "mátrixenergetika" Bartlett módszerével; mátrixállítások; "Byron Kathie: The Work" Bernadette Sofskynál; Rebirthing dr. Henner Ritternél; Workshopok Hiah Parknál és számos önismereti/terápiás módszer németországi klinikákon, képzéseken és workshopokon. Tíz éve vezetek családfelállításokat és különböző önismereti, terápiás csoportokat Magyarországon és Németországban.

Budapest, Stuttgart

+36 30 569 2080

volni.vera@googlemail.com

www.csaladfelallitas-volnivera.hu