Hellinger Intézt Magyarország

Család- és rendszerállítás

Családállítók

Családállítók

Ezen az oldalon kiválaszthatja az Önhöz legközelebbi családállítót.
A részleteket - időpont, helyszín és a jelentkezés módja - a családállítók személyes honlapján találja meg.
Amennyiben Ön családállító és szeretne az oldalon szerepelni, kérjük írjon az info@hellingerintezet.hu címre.

Ebben a városban keresem:
Bajka Zsuzsa

Bajka Zsuzsa

Család- és rendszerállító vagyok 2008 óta. Nagycsaládosként és pszichológusként elhívatottja vagyok ennek a módszernek, amit annyi éve alkalmazok. Megtapasztalásaimat 2011-ben egy könyvben is megírtam: Élet-, lélek-szemelvények címmel, aminek a felelős kiadója Pálmai Dezső volt. Azóta csak bővíthetném mondandómat, jóval mélyebb és árnyaltabb családállítói élményeimet és eredményeimet. Vagyok még mediátor, test- és traumaterápiát, valamint önismereti tréningeket végzett szakember, személyiségfejlesztő. Jelenleg is képződöm, mint jungiánus terapeuta, hiszen Hellinger csodálója volt a jungi tanoknak is. Hiszek az emberekben és a bennünk lévő gyógyító erőkben és azon vagyok, hogy mindenki járja az általa vágyott útját.

Budapest

+36 30 905 7786

bajka.zsuzsa@t-online.hu

www.szineselet.hu

Földes György

Földes György

2008 tavasza óta tartok családállítást csoportban és egyénileg is, általában Budapesten. Arra törekszem, hogy a munka során elfogulatlanul, minden, szereplő iránt nyitott szívvel nézzem a kibontakozó képet, közreműködjek annak minél világosabbá tételében. Nem feladatom állást foglalni, ítélkezni, tanácsot adni. A válaszokat nem én adom, hanem megmutatkoznak, a gyógyulás valahonnan érkezik. A munkába néha sámándob is besegít. A családállításról először a 90-es évek közepén hallottam Németországban, de akkoriban itthon sikertelenül érdeklődtem utána. Jó tíz évvel később nyílt alkalom arra, hogy Bert Hellinger közvetlen tanítványai által tanuljak. A kilencvenes évek közepe óta foglalkozom sámánizmussal, Jonathan Horwitz számtalan kurzusán vettem részt. Erőszakmentes (más néven Együttműködő) Kommunikációt Nada Ignatovicstól, Szentpéteri Juliannától, Marshall Rosenbergtől és Rambala Évától tanultam.

, Budapest, Körmend, Szentgotthárd, Zalaegerszeg

+36 30 623 5288

foldes@hellingercsaladfelallitas.hu

http://hellingercsaladfelallitas.hu/

Volni Vera

Volni Vera

1968-ban születtem Budapesten. Végzettségeim: Családfelállítás - Dr. Peter Orbannál végeztem Bécsben, I Ging (Ji Csing): ZhanDao Akadémián (Schwarzwald) René van Ostennél, Pszichológiai tanácsadás, Paracelsus pszichoterápia természetgyógyász iskola Tübingen Továbbképzések: Bert Hellingernél, Siegfried Essennél, Gunthard Webernél; traumaállítás Prof.Franz Ruppertnél; asztrológia Dr Peter Orbannál; kvantumgyógyászat-"2 pont technika" Kinslow és "mátrixenergetika" Bartlett módszerével; mátrixállítások; "Byron Kathie: The Work" Bernadette Sofskynál; Rebirthing dr. Henner Ritternél; Workshopok Hiah Parknál és számos önismereti/terápiás módszer németországi klinikákon, képzéseken és workshopokon. Tíz éve vezetek családfelállításokat és különböző önismereti, terápiás csoportokat Magyarországon és Németországban.

Budapest, Stuttgart

+36 30 569 2080

volni.vera@googlemail.com

www.csaladfelallitas-volnivera.hu